Skrivtorka

Jag har inte skrivit på länge på bloggen. Tiden och brist på  fantasi och ämnen. Hur som helst skall jag försöka återkomma med lite nya inlägg och funderingar.
Hösten har kommit och det kanske blir lite mer tid över för detta media


Kommentarer
Postat av: Erik

testa detta du har inget att förlora! :D



Bux.to- Tjäna snabba Pengar! komplett guide till



sidan och all information! LÄS!



Introduktion: Bux.to är ett bra sätt för din att tjäna egna pengar, att börja ta eget ansvar och känna sina första ”rediga pengar”.



Bux.to är idag en av dom större aktörerna på PTC (Paid To Click) marknaden. Paid to click betyder helt enkelt att du får betalt för att klicka på länkar och titta på sidan i 30 sekunder. Bux.to ger dig $0.01 per klick. Det kanske inte låter så mycket vid första anblick men det är ganska bra i jämförelse med vissa konkurrenter. Att gå med kostar ingenting, det ända du behöver är ett AlertPay konto som du skaffar gratis hos
Alertpay.com.

Att gå med kostar ingenting, det ända du behöver är ett AlertPay konto som du skaffar gratis hos AlertPay.

Nyckeln till att tjäna mer pengar hos Bux.to och många andra PTC program är att skaffa sig “referrals”. Alltså att värva medlemmar. När en av dina rekryterade medlemmar klickar på en länk får både du och din rekryt $0.01.

Att skaffa sig referrals kan man göra på många olika sätt. Man kan skicka länken till vänner, arbetskamrater eller så kan man köpa dem. Bux.to ger dig möjligheten att köpa referrals från $15.95 för 15st. Det fungerar så att när någon registrerar sig utan att ha blivit rekryterad läggs dom på listan av medlemmar som kan “köpas” som referrals. Detta är ett bra sätt att få igång det utan att behöva rekrytera själv.

I början kan det kännas som om det går långsamt. Men så fort du lyckats få ihop några referrals så tar det fart på riktigt.

När du sedan har kommit över utbelningsgränsen på $10 trycker du bara på “cashout” och inom 30 arbetsdagar har du pengarna på ditt alertpay konto.

Svårare än så här är det inte, och det är verkligen värt det.



PS. allt är gratis och du betalar inget och utger inte ditt kontonummer eller liknande i någon av processerna förs än utbetalning som kan ske till ett tomt nyöppnat konto, så du löper inga risker för haveri, även ifall haveri skulle uppkomma (har aldrig hänt på bux.to innan, men man vet ju aldrig) tar jag inget som helst ansvar för detta. DS.



Bux.to GUIDE:

1. Börja med att gå in på AlertPay.com

2. Tryck sign up högst upp i mitten.

3. Välj Land (Sweden) och tryck sedan på gröna knappen ”get started”

4. Fyll i all kontaktinformation

5. Fyll sedan i din email-adress och lösenord till Alertpay

6. Fyll i säkerhetsfrågor, kontroll text och att du accepterar deras använder regler.

7. Tryck sedan register. Kolla sedan din Mailbox och där ska nu finnas ett mail från Alertpay, ditt aktiveringsmail. Klicka på länken i mailet och sen är du registrerad på alertpay!

8. Nu är det dags att börja med själva sidan där man tjänar pengar.

9. Gå in på www.bux.to

10. Tryck på register längst upp i högra hörnet.

11. Fyll i information om dig själv, och när du kommer till payoutemail-adress fyll i den adressen som du registrerade på AlertPay.

12. Nu när du nästan är klar, så kommer du till referrals, i detta fält är det viktigt att du fyller i erikcp, då så värvar jag dig, och detta är min belöning för all tid jag lagt ner på att guida dig till sidan, och om du lämnar fältet tomt och skiter i vad jag säger, så blir du endå såld till nån helt annan som kanske inte ens är värd det. :)

13. Nu ska du bara fylla i kontrolltext och acceptera användarreglerna.

14. När du gjort detta är det bara till att logga in och sen trycka ”Surf Ads”, det är detta momentet som man tjänar pengar igenom. När du klickar på ”Surf Ads” så kommer det upp en massa länkar, klicka på den översta, och när den laddat upp så ser du en timer i övre vänstra hörn, vänta tills det står ”Done” där, och nu har du tjänat dina första pengar, upprepa detta på alla länkarna som är tillgängliga för dagen, och tryck sen ”my stats” för att se dagens inkomst. Detta steg kan du sedan upprepa varje dag för att tjäna så mycket som möjligt.



Ifall att du skulle behöva hjälp med att komma igång osv. så kan ni maila mig på [email protected] där jag hjälper dig/er med vilket problem som helst inom Bux.to.



Tack för mig, och jag hoppas att Du kan bli medlem i denna fantastiska sida och börja känna pengar på ett enkelt och snabbt sätt.



Tack för mig / Erik

2008-09-30 @ 15:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback